14.06.2017

Construction of peckvonhartel’s latest commercial workplace project has recently been completed. Located in Melbourne, the new office accommodation has been designed for CGI, a leading global IT and business consultancy firm.

The new agile workspace provides a number of shared working spaces to enable employees to work flexibly and collaboratively. A neutral colour palette features throughout the fitout with hints of bronze and brass to accentuate key front of house areas. The layout flows around the central core of the building providing the best filtration of natural light and views overlooking the MCG and AAMI park stadiums.

CGI’s Director, Pete Smith said “the office has been acknowledged by our members as a significant step forward in enhancing morale, cultural change, and being an environment that members enjoy working in, [peckvonhartel’s advice and expertise was integral to the final design solution which] is both functional and aesthetic.”